Veckobrev v. 19

Hej!

Fredag och vi har haft en toppenvecka, som vanligt ☺️ Under veckan har vi fått använda våra skrythattar två gånger, först när vi firade att vi återigen fick utmärkelsen för att vi blivit en Appleskola (ADS) och även igår när vi tittade på filmen som Atea var här och spelade in tidigare i våras ⭐️

På måndag är det dags för vår friidrottsdag på Midgårdsvallen, läs info i förra veckans brev. Kom ihåg att lämna iPad hemma denna dag! Det kan tänkas att vi slutar lite tidigare denna dag, det beror på när vi är tillbaka från vår promenad från Midgårdsvallen.

Nu är vi färdiga med Kretsar kring el och har börjat med växtriket på NO, passar ju fint med alla knoppar och blommor som är på väg just nu ☺️ Vi tar reda på hur livet uppstod på jorden, hur vi delar in allt levande i olika riken och läser och lär oss om växter. Idag hann eleverna starta upp en ny keynote till arbetsområdet, vilka designers vi har i åk 4🌟


På SO:n är vi kvar i medeltiden och vi lär oss mycket spännande hela tiden samtidigt som vi bygger på våra gårdar i Minecraft.
På tekniken går vi från skiss till modell i våra skokartonger, kreativiteten flödar och det ser ut att bli fina rum ⭐️

Viktiga datum framöver:

26-27/5 är det Kristi himmelsfärdsdag och vi är lediga

6/6 firar vi vår nationaldag och vi är lediga

10/6 är det skolavslutning, mer info kommer

Nästa vecka

Måndag – friidrottsdag – se info i förra brevet, inga fler veckouppdrag denna termin

Tisdag

Onsdag

Torsdag – idrott

Fredag

💞 Vi önskar er en fin helg 💞

2 reaktion på “Veckobrev v. 19

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *