Info om samtalen v. 5 🍀

Hej!

Nu har vi börjat bjuda in er till vårens samtal som pga. rådande omständigheter kommer att ske via hemma och via Teams, precis som förra våren. Om du som vårdnadshavare inte fått inbjudan via mail ber vi er att höra av er och dessutom uppdatera kontaktinformation i Dexter, detsamma gäller om tiden inte skulle passa.

Samtalen kommer att vara korta och intensiva där vi tar upp det viktigaste inom kunskap och det sociala, behöver vi mer tid får vi boka in ytterligare möte.

Innan mötet via Teams ska barnen hålla sitt samtal med/för er så att ni tar del av hur det går i skolan och vilka nya mål vi satt upp. Det innebär att samtalen med oss via Teams är endast uppföljning om ca 10 min.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *