Veckobrev v.37

Hej!

Då var det fredag igen! Det går fort när man har kul!🌟✌️ I veckan har vi förberett utvecklingssamtalen. Gamla mål, social kompetens och matematik har vi hunnit utvärdera. Nästa vecka fortsätter vi utvärdera fler ämnen och sätta upp nya mål. Sen är vi redo!💫 Välkomna på torsdag och fredag! Samtalen kommer att hållas inne på fritids medan klassen arbetar på med Åsa i klassrummet.

Här ser ni tiderna igen:

I onsdags var det dags för skoljoggen. Oj så bra alla i klassen kämpade på!👏 Idag hade Arvid med en god kaka till klassen som belöning för den fina skoljogginsatsen! Mumsigt värre! Tack Arvid, Annlouise och Mattias!💞

Wow, vad roligt det var att lyssna på alla Läsuppdrag i tisdags! Som ni hade övat hemma!✨ Längst ner i läsprotokollet skrev jag en kommentar till alla duktiga barn. När jag lyssnade på en läsgrupp i taget jobbade de andra barnen flitigt på sin plats med uppgifter som handlade om kapitlet. Titta in i OneNote under fliken ”Den magiska kulan” så ser ni uppgifterna.

I veckans kapitel är ju ödehuset med… så skrivuppgiften den här veckan blev att tillsammans med en skrivkompis skriva meningar utifrån några ord på tavla. Självklart ritades det ödehus också!

I matematiken har vi börjat att bekanta oss med lika med = och inte lika med ≠. Vi har även arbetat i appen NOMP. Här bloggen under sidan ”matematik” kommer jag lägga upp förslag på övningar i NOMP som man kan arbeta med hemma om man vill.

I appen NOMP kan jag tilldela barnen uppdrag på olika nivåer. Jag ser hur det går för varje barn och kan se till att de får uppgifter på den nivån de befinner sig. Man kan även öva på egen hand och därför lägger jag upp lite vägledning här på bloggen på sidan matematik. Självklart kan barnen även arbeta med uppdragen från mig hemifrån.

Måndagen den 24/9 är det studiedag. Fritids är öppet för anmälda.

Eftersom åk 4-6 har utvecklingssamtal tisdag och onsdag så utgår vår idrott på onsdag.

vecka 38:

måndag: idrott

tisdag: Läsuppdrag tillbaka

onsdag: nytt Läsuppdrag hem

torsdag: utvecklingssamtal

fredag: utvecklingssamtal

Trevlig helg!🍀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *