Veckobrev v.20

Hej!

Vilken fantastisk vecka vi har haft!🌟

Friidrottsdagen i måndags blev verkligen lyckad! Barnen var makalöst duktiga, promenad till och från Midgårdsvallen och väl där så provade de på flera olika friidrottsgrenar. Trots gassande sol kom det inga klagomål! Heja!🍀

I veckan har flera av barnen i klassen hållt sina utvecklingssamtal. Jag vet inte vad ni tycker föräldrar, men jag är otroligt imponerad av hur alla barnen genomförde sina samtal! Att leda ett samtal är inte lätt, men en fantastisk förmåga att ha med sig i framtiden. Grymt jobbat!🌟👏👊

Veckan avslutades ju på allra bästa sätt…. tänk att vi vann pris för ”Årets klassblogg”!!🌟🥇🏆

Juryns motivering löd:

En charmig och tilltalande blogg där klassens hjärta och gemenskap lyser igenom. Ett fint exempel på när webben blir en kontaktyta med hemmet och kul att kunna följa elevernas utveckling i digitalt skapande. Plus för taggar med namn så att alla kan följa sitt barn, användarvänligt!

Nästa vecka bär det av till Skånelaholmsslott redan på måndag 21/5. En buss hämtar oss kl 8.15 på skolan och vi åker hem igen så vi är på plats när skolan slutar.

Från skolan får vi pastasallad så alla barn behöver ha med en plastlåda med lock att bära sin sallad i. Även bestick behöver man ta med. Självklart ska ryggsäcken vara med. Vi har sagt till barnen att de får ta med extra dricka, frukt och fika om de vill. Chips, läsk och godis lämnar vi hemma. Eftersom vi åker redan på måndag så tar jag med kex till de barnen som inte hinner ordna någon fika att ta med.

v.21:

måndag: Skånelaholmsslott (ta med plastlåda med lock och bestick)

tisdag:

onsdag:

torsdag: idrott

fredag: utvecklingssamtal, massage

 

Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *