Veckobrev v. 22

Hej!

Nu är det nära sommar och ledighet, vi längtar allihopa ☺️

Igår hade vi en toppenbra schackturnering tillsammans med alla klasser upp till åk 5, fantastiskt arrangerat av Cecilia S som uppskattas av både små och stora på skolan ♟

Under veckan har vi avslutat våra arbeten och nu ser vi med spänning fram emot nya områden att brottas med i åk 5 ⭐️

På onsdag tänkte vi fika lite efter lunch så då får alla ta med sig valfri picknick, vill du ha en filt att sitta på så är det ok att ta med. Vi hoppas på bra väder, annars får vi ha picknick inomhus ☺️

På torsdag är det återigen dags för tårtbak som vi fått lägga på is pga covid. Idag planerade alla grupper sin tårta och vem som ska ta med vad. Alla tar med en ingrediens och om just du ska ha grädde med så vispar du den hemma, samma gäller skuren frukt osv. Här monterar, dekorerar och äter vi tårtorna 🎂

Nästa fredag är det dags för avslutning, vi kommer att ha den i idrottshallen men startar i våra klassrum kl. 8.30. Kl. 9.00 samlas f-8 i idrottshallen för gemensam avslutning, eftersom vi är så många elever nu finns det tyvärr få platser för er vuxna, men ni får gärna mingla på skolgården. Vi kommer avsluta ca 10.00 🍀

På onsdag behöver alla ta med sin iPad, laddare och fodral för inlämning under sommaren.

Nästa vecka

Måndag – nationaldag och vi är lediga 🇸🇪

Tisdag

Onsdag – iPad, laddare och picknick

Torsdag – tårtbak

Fredag – 🌼 sommaravslutning 8.30 i klassrummet 🌼

🌸 Vi önskar er en toppenfin helg 🌸

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *