Veckobrev v. 13

Hej!

Vilken annorlunda vecka, ingenting har vi hunnit med och inga barn på plats, trist! Fröknarna har varit här men ändå rätt frånvarande … näää, men vad är det för datum? April april 😂

Däremot dök ett annorlunda test upp idag för första gruppen som hade SO 🤔 där fanns frågor som hur många träd finns det i Norrland, svara i cm hur långt det är mellan Stockholm och New York och skriv minst fem svenska städer nordväst om Kiruna, dessutom skulle provet skrivas för hand, så redan där började misstankarna dyka upp 😂

Utöver tokerier idag så har vi fått våra finfina bokmärken, se så fina de blev av konstnärerna Aryna, Salihat och Irem:

Som en del i arbetet med värdegrund har vi pratat om etiketter och vad vi blir kallade, namn som är ok att alla säger 💚, ok att några säger 💛och namn som vi inte alls vill bli kallade 💔.

På engelskan har vi startat tema Easter och vi har hunnit med en hel del, övat påskprepositioner, pratat till påskbilder, gjort hörförståelse, sett en kort film, övat påskord och börjat läsa texter om varför och hur vi firar påsk runt omkring vår planet.

Idag skulle barnen hitta buggen i 10 olika kopplingar som stod uppdukade i klassrummet på fysiklektionen. Parens uppgift var så klart att hitta buggen, dokumentera och förklara med ord vad felet var.

Nästa vecka

Måndag – läsförståelse ska vara gjord i OneNote, kom ihåg uppgiften ni fått till dagens idrottslektion (finns på teams)

Tisdag

Onsdag

Torsdag –idrott

Fredag – alla visar sina landskap, påsktema för alla som vill 🐣

🍀 Vi önskar er en härlig helg 🍀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *