Veckobrev v. 50

Oj oj vilken vecka! Det är så många som har varit hemma så vi har jobbat lite på halvfart känns det som. Blandat med ”vanliga” ämnen har vi pysslat och hittat på annat så att ni som är hemma inte missar allt för mycket.

Nu kan ni gå in i Unikum och se omdömen för terminen, logga in via skolportalen eller ladda ner Unikums app.

Om ni har några biblioteksböcker från skolan hemma så ta med dem nästa vecka för att lämna in dem.

På måndag har vi bestämt oss för att ha en mysdag, då ska vi spela spel, pyssla och se på film. Då får vi ta med fika och ni bestämmer hemma vad som ska packas med, inget godis eller nötter så klart ☺️ Har du ett spel hemma som du gärna vill spela så ta med det ☺️

På tisdag är det dags för julavslutning och eftersom vi inte får samlas i idrottshallen kommer vi vara i våra klassrum. Just denna dag behöver du inte äta frukost hemma för vi ska äta julfrukost tillsammans och avsluta terminen på ett riktigt mysigt sätt tillsammans 💞

💞 Vi önskar er en härlig helg 💞

2 reaktion på “Veckobrev v. 50

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *