Veckobrev v.19

Hej!

Då var det dags för helg igen efter en härlig vecka!🌟

Idag tokade vi till det lite med en knasig extrauppgift när man hade skrivit klart sista kapitlet i Trollkarlen. Uppgiften gick ut på att ta reda på ”ditt hemliga insektsnamn”…. det visste ni kanske inte att ni har ett!?!😂 Sen fick barnen rita hur insekten ser ut.

I onsdags hade några elever från åk 7 hand om idrottslektionen. Det var mycket uppskattat och höjdpunkten var nog när klassen fick kakor!

På bildlektionen i veckan pratade vi om konstnären Frida Kahlo. Hon målade ofta självporträtt. Så då målade vi av Frida Kahlo vi också! Vi använde oss av oljepasteller och målade på svart papper.

Nästa vecka har vi en spännande vecka framför oss!🍀

Friidrottsdag
Som ni sett i ett tidigare inlägg här på bloggen så har vi friidrottsdag på måndag. Skoldagen börjar 8.30 som vanligt. Vi samlas då ute på skolgården. Vi går direkt bort till Midgårdsvallen där vår friidrottsdag ska äga rum. Skolan tar med pastasallad till alla barn. IPaden får stanna hemma den här dagen.

Ta med:

👍 Kläder efter väder.

👍 En tom vattenflaska.

👍 En plastburk att äta pastasallad ur.

👍 Bestick att äta med.

👍 En liten kaka.

Vi är tillbaka igen till skoldagens slut.

Eftersom Jessica är på Midgårdsvallen flera dagar nästa vecka så utgår onsdagens idrottslektion.

Filminspelning

Idag har alla barn fått med sig ett avtal hem i väskan. Det ska nämligen vara filminspelning i bl a vårt klassrum på fredag (15/5). Skriv in barnets namn och personnummer samt skriv under på sista sidan om ni tycker det är ok att ditt barn får vara med på filminspelningen. Lämna avtalet till mig på tisdag nästa vecka.

Alla med vecka 20:

🍀 Uppdrag: Jag gör det jag ska!

🍀 Fredagsfinal: pyjamasfredag

Vecka 20:

måndag: Friidrottsdag

tisdag: Läsuppdraget tillbaka, avtalet påskrivet , idrott utomhus

onsdag:

torsdag: Nytt Läsuppdrag med hem!

fredag: pyjamasfredag

Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *