Veckobrev v.18

Hej!

Idag var vi riktigt crazy i håret!🤪

På bilden i veckan fick klassen ta fram sin kreativa ådra och skapa digitalt. Ett föremål i klassrummet skulle fotograferas. Föremålet skulle väckas till liv, få ansikte och kunna tänka/prata. Jag kommer att publicera konstverken här på bloggen under nästa vecka. Håll utkik! Här ser ni en pratande filt!😊

Varje dag klämmer vi in små rörelsepauser, vi kallar dessa brain breaks. Hör efter med ditt barn hur den här brain breaken går till:

I veckan skrev barnen sagor i skrivpar. Den här gången fick de en färdig början att skriva av. Sedan skulle de såklart fortsätta sagan med hjälp av varandra. Nästa vecka ska barnen få läsa varandras sagor och ge återkoppling.

Nästa veckas alla med-uppdrag är ”att vara hjälpsam”. Om någon av våra höjdare är extra hjälpsam där hemma under nästa vecka skriv gärna en kommentar eller mejla bildbevis!🍀 Fredagsfinalen är pyjamasfredag!😴

Fr o m nästa vecka är det uteidrott.

V.19

måndag: idrott ute

tisdag: Läsuppdraget tillbaka

onsdag: nytt Läsuppdrag, idrott ute

torsdag:

fredag:

Trevlig helg!

4 reaktion på “Veckobrev v.18

  1. Då måste Lileu ha börjat tidigt med veckans ”med uppdrag” för hon har varit alldeles extra ordinärt hjälpsam hela helgen!! Gått ut med sopor, gått ut med hunden, lekt jätte fint med sin kompis som sov över framför allt lyssnat jätte bra när skärm tiden är över, när det var tandborstning och läggdags samt gjort läsläxan på eget initiativ!
    <3 <3 <3 # mycketstoltmamma

  2. Denna vecka har nellie varit hjälpsam med att ta hand om sina småsyskon och ta eget ansvar med att plocka in disk i diskmaskin, bäddat sängen, vikt ihop sin pyjamas, packa skolväskan, lagat mat tillsammans och hjälpt till att städa (letat efter skräp) när vi hade städdag på vårat område. Varje dag hjälper hon dessutom till med att vattna våra små odlingar vi har planterat. Mycket uppskattat av mamma och pappa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *