Veckobrev v.10

Hej i regnet!

Spännande vecka, från snö till regn…, men det hör ju årstiden till. Charmigt, men svårt med rätt kläder, suck.

Idag har vi glittrat som bara den!😊🍀🌟

Den här veckan var Stella vår strålande stjärna!🌟 Bra jobbat! Nästa vecka går turen över till Sofia!

Veckan började med att klassen fick nya platser i klassrummet, på mattan och i matsalen. En liten tradition vi har efter varje lov!😂

Barnen har skrivit faktatexter om olika djur i veckan. Nästa vecka ska vi lägga till bilder och läsa in texterna. Sedan har vi fått en massa spännande ljudböcker att lyssna på där författaren själv läser upp sin bok.👏

Vi har även hunnit med att rita till våra faktatexter om oss själva. I faktatexterna  smög vi in ett fel…, när barnen läser upp sin text får klassen gissa vilken fakta som inte stämmer… mycket roligt!

På fredag nästa vecka (15/3) ska vi till kulturum (Arlanda gymnasiet) och titta på en föreställning som Kulturskolan ordnar. Vi ska vara där redan kl 8.30. Detta betyder att vi träffas SENAST 8.00 VID BUSSHÅLLPLATSEN precis utanför skolan.

Måndagen den 18/3 ska vi få simma. Den här gången i Sigtunas simhall. Vi har fått simtid 13-14, vilket såklart betyder att vi kommer att sluta senare den dagen. Vi beräknas vara tillbaka på skolan igen ca 15.

Fr o m v.13 har vi vår nya idrottslärarepå plats och då är det idrottskläder och dusch som gäller igen på måndagar och onsdagar. Det ser vi fram emot!🍀

Kommer ni ihåg att vi vann ett fint pris förra våren och därmed lite prispengar!?! 💞Nu tänkte Åsa och jag överraska klassen och göra en utflykt för en del av pengarna. Vi tänkte att för pengarna som är kvar får klassen vara med och bestämma aktivitet. Vårt förslag är att genomföra överraskningen tisdagen den 9/4. Hela dagen…, men vi skulle behöva hjälp av några föräldrar. Vi behöver nämligen åka bil. Åsa och jag kör, men vi skulle behöva några chaufförer till. Så nu undrar vi om några av er har möjlighet att hänga med oss den här dagen!?! Hör av er på ida.rudin@edu.sigtuna.se

Nästa veckas alla med-uppdrag är: ”Att kunna förstå konsekvenser”. Veckan avslutas som vanligt med en finalfredag, grön fredag.

V.11

måndag:

tisdag: Läsuppdraget tillbaka till skolan!

onsdag: Nytt Läsuppdrag med hem!

torsdag:

fredag: OBS! 8.00 VID BUSSHÅLLPLATSEN , grön fredag💚

Trevlig helg!

2 reaktion på “Veckobrev v.10

  1. Vad spännande med det som händer 9/4.
    Eftersom idrotten börjar igen den 18, ska se ha både idrottskläder och simkläder den dagen?
    Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *