Alla med vecka 10🍀

Hej hopp!

Glömde berätta i veckobrevet om veckans all med-uppdrag….

Den här veckan övar vi på värdegrundsförmågan ”Att göra sitt bästa!”❤️!

Så här blev klassen ”från kass till vass”-trappa:

 

Frdagens final är glitterfredag! Vill du vara med så ta på dig något glittrigt!🌟

Föräldrar, skriv gärna en kommentar här om ditt barn varit vass på att göra sitt bästa där hemma under veckan!💪

2 reaktion på “Alla med vecka 10🍀

  1. Vilket bra tema! Vi har faktiskt pratat om just det helgen som var, eftersom vi märkt att Platon fått för sig att det viktigaste är att vara snabb, inte noggrann. Det har gjort att han gissar när han läser, och läser väldigt fort, man hör knappt orden. Inte så bra. Samma med matte, som han ju kan så bra, egentligen. Så nu tränar vi på att att vara noggrann. Självmant har han nu sorterat in sina smutsiga kläder efter färg i rätt korg i tvättstugan och stoppat in disken prydligt i diskmaskinen. Alla gafflar intill gafflar osv. Han har också varit noggrann med att bädda sängen. Toppentema! Snart kanske han tar fram en linjal och mäter täcket, som Bergman. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *