Veckobrev v.4

Hej!

Wow, jag är så imponerad av alla duktiga samtalsledare! Heja alla barn i 1B, ni är grymma! 🌟 Det är så viktigt att barnen redan i åk 1 vet vad de kan och vet vad de behöver öva på, vilket som är deras nästa steg. Barnen kände sig mycket nöjda med sina samtal. Tack också alla föräldrar, ert engagemang och stöd är ju såklart jätteviktigt!🍀 Nu har vi nya, spännande mål att jobba vidare mot under våren!💪

Idag på NO:n läste vi om vintern och funderade bl a över ”Varför får flera djur tjockare päls på vintern?” och ”Varför är det vanligt att pälsen blir ljusare?”. Hör efter med ditt barn hur tankarna gick.❄️

Idag fick klassen programmera i appen Scratch jr. Uppdraget var att få två karaktärer att dansa. Den ena karaktären skulle börja dansa först när den blev nuddad av den andra….

 

Det finns ett nytt inlägg med månadsinformation till er alla på  Rektorsbloggen.
Som ni kan läsa på rektorsbloggen kommer Helena, vår idrottslärare, att arbeta som lärare i årskurs 4 från och med nästa vecka. I mars månad kommer vår nya idrottslärare att börja. Fram till dess kommer idrotten att se lite annorlunda ut. Vi kommer att ha tillgång till idrottshallen och kunna använda den för rörelse 2-3 gånger varje vecka. Under den här perioder ska barnen inte ha med sig ombyte eller handduk. Vi återkommer till er när den nya idrottsläraren börjar och det är dags för vanlig idrott igen.
På fredag kommer jag, tillsammans med ledningsgruppen, att vara på kvalitetsdag i kommunen. Åsa håller ställningarna i klassrummet den dagen.🌟
Måndagen den 11/2 är det studiedag. Då är skolan stängd, men fritids har öppet som vanligt.🍀
v.5
måndag:
tisdag: Läsuppdrag till skolan
onsdag: nytt Läsuppdrag hem
torsdag:
fredag: Ida borta
Ha nu en magisk vinterhelg!☃️

2 reaktion på “Veckobrev v.4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *