🍀Vänliga veckan!🍀

Den här veckan är det vänliga veckan på skolan!🌟Detta gäller såklart även hemma! Så om just ditt barn gör eller säger något vänligt, skriv en rad här så läser vi upp det i klassrummet! Heja heja!💞

 

4 reaktion på “🍀Vänliga veckan!🍀

  1. Hej vad kul med vänliga vecka! Lileu har varit hjälpsam hemma och när vi varit iväg med att duka bordet, hämta mammas skor när vi var på simhallen och klä på sig sina kläder själv. Lileu har varit väldigt kärleksfull och sagt fina saker som ”jag älskar dig mamma mest allt”

  2. Cornelia.O var så snäll mot våran hund Bengt, hon bjöd honom på en glass i värmen. Sen har hon givit fina komplimanger till oss här hemma.

  3. Hanna är alltid snäll mot sin lillebror men denna vecka har hon haft extra mycket tålamod och hjälpt honom med olika saker. Särskilt på morgonen (när det kan vara lite stressigt) så har hon hjälpt till att göra honom klar så vi kan gå och hinner i tid
    till skolan och förskolan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *